More i priroda: Najvećem koralnom grebenu na svijetu prijeti ozbiljna opasnost

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

shund

26-03-2020 16:39h
Koralni grebeni su veći proizvođači kiseonika od Amazona. Njihovo uništenje nije samo lokalni problem. Ali svakako idemo u sunovrat, ni ova Korona nas ništa neće naučiti. Koliko smo inteligentni, duplo smo makar gluplji.

Bocche_di_Cattaro

01-04-2020 11:42h
Mozda ga je napala Korona? KOliko je star? Ima tramp onaj aparat pa moze vidjet.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: