Biznis akademija Vijesti i kompanija 2BI organizuju novu edukaciju: NAUČI OFFICE - Vijesti.me
PRIJAVITE SE ODMAH

Biznis akademija Vijesti i kompanija 2BI organizuju novu edukaciju: NAUČI OFFICE

Prijavom za predstojeću edukaciju, na jednostavan način, naučićete mnogo novih stvari iz Office paketa, sa naglaskom na povezanost programa koji ga čine i njihovu primjenu u praktičnim situacijama

Djevojka, kompjuter
Djevojka, kompjuter (Foto: Shutterstock)

Nakon serije uspješnih kurseva, Biznis akademija Vijesti i 2BI organizuju dvodnevnu obuku osnovnih tehnika iz Office paketa, pod nazivom "Nauči Office", koja će biti održana 8. i 9. juna, u hotelu "Ramada", sa početkom u 10 časova.

Cijena kotizacije iznosi 67 eura, a zbog ograničenog broja mjesta prijavite se odmah mailom na adrese [email protected] ili [email protected] ili pozivom na broj telefona: 067 639 485.

Prijavom za predstojeću edukaciju, na jednostavan način, naučićete mnogo novih stvari iz Office paketa, sa naglaskom na povezanost programa koji ga čine i njihovu primjenu u praktičnim situacijama.

Microsoft office
Microsoft office(Foto: Shutterstock)

Edukacija je namijenjena, kako početnicima tako i iskusnim korisnicima koji žele da sistematizuju svoje znanje iz ove oblasti. Primjenjujući tehnike objašnjene u ovom kursu, studenti, administrativni radnici, prodavci, inženjeri, menadžeri, direktori, ali i svi ostali koji na bilo koji način koriste računare obavljaće produktivnije svoje svakodnevne obaveze!

O predavaču:

Obrad Stijačić, diplomirani inžinjer elektrotehnike, IT- jem se bavi već 11 godina, a šest godina radi u firmi 2BI (Business Integration and Business Intelligence d.o.o.) na radnom mjestu sistem inženjer.

Skoro svakodnevno pružanje informacija klijentima i neprestana edukacija kako kolega tako i svih zainteresovanih pojedinaca učinili su da je Obrad formirao sopstveni stil, kada je u puitanju edukacija, tako da će svi koji budu pohađali predstojeću edukaciju biti u prilici da na brz i jednostavan način savladaju i usavrše elemente OFFICE PAKETA.


Najčitanije iz sekcije Biznis akademija