Blef u pokeraškoj državi

Građani na ulici moraju vršiti stalni pritisak da se ne samo vlast, već cijeli sistem promjeni... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Agnostik17

16-09-2019 12:49h
Bravo, Omere, ovo je razmišljanje časnog i poštenog građanina ove tzv. države, jer bi prava DRŽAVA odavno raskrstila sa ponašanjem državnih funkcionera kakvo se praktikuje kod nas! Nadam se da će se ova šaka jada poštenoga naroda uspjeti nametnuti kao vodilja za zabludjele mase! Podrška!

Nezavisna Boka

16-09-2019 13:28h
Sve tacno receno...

spisakpostoji

16-09-2019 14:19h
sve je to lijepo i krasno ali vasa ekipa nije bila sposobna da animira gradjanstvo u mjeri da postane kriticna masa koja moze srusiti rezim. uvijek vas odvuku neka kvazi identitetska pitanja ili kvazi eticka. debeli knezevic je dosta dao. sve krimi orhanizacije na planeti su pale zbog svedocenja insajdera. zato i ovaj rezim pospjesuje paranoju da se svi posmatraju i da za sve znaju sto radi i sto prica. postoje prioriteti a nama je prioritet demokratizacija i uzdizanje institucija. postoji red!

diogen7

16-09-2019 14:54h
Dobri i vrli naš Omere, tvojoj družini , ako je od iste ostalo kakvih dronjaka, je brat Dule, naš vrli insajder iz samog vrha OKG, dao neočekivani vjetar u leđa, kao i neočekivanu promociju.
Dogurali ste sa Dulevim objavama do nekih 20 000 hiljda mučenika koji smo se smrzavali po Trtogradskim ulicama slušajući vaše žalosne zahtjeve o smjenama mafijaša u vrhu države, sudstva, tužilaštva, kojekakvih tzv. agencija.
A onda pozvaste tzv. opoziciji i proteste svedoste na par stotina. Svaka vam čast.

piano2633863951

17-09-2019 12:29h
Naša vlada se ponaša kao okupacijska vlada. Oni žive i rade po svojim pravilima, gok narod živi " u nekoj drugoj ravni" - po principu " radite što hoćete, samo nas pustite da preživljavamo". A " partizani " su u manjini. Kolaboracionisti ( do juče je to bio ovaj Knežević ) pokušavaju da " zakuče" što je moguće više od vlasti. U mirno doba, postoji " kontrakt " između Vlade i naroda, koji se završava onog momenta kad prođu izbori ; nakon čega ugovor više ne važi. Stanje ostaje isto- ili gore.

Marco38

19-09-2019 10:58h
Brao OMERE
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: