Bez granica: Ne propustite nastavak priče sa jednim od osnivača Pink pantera - Vijesti.me
VEČERAS NA TV VIJESTI U 20 ČASOVA

Bez granica: Ne propustite nastavak priče sa jednim od osnivača Pink pantera

Tema ovog izdanja je I nevolja radnika i bivših radnika sa Lovćena i Bjelasice, što punih dvadest godina bez uspjeha pokušavaju da dođu do pravde i zaradjenog novca

Bez granica
Bez granica (Foto: screenshot (TV Vijesti))

U večerašnjem magazinu Bez granica TV Vijesti u 20 sati možete pogledati i čuti komentare sa margine protesta pred Skupštinom.

Tema ovog izdanja je nevolja radnika i bivših radnika sa Lovćena i Bjelasice, što punih dvadest godina bez uspjeha pokušavaju da dođu do pravde i zaradjenog novca.

Slučaj dužnika u švajcarskim francima i slučaj rudara nikšićkih Boksita, kao i nastavak priče sa jednim od osnivača Pink pantera, priče su koje takođe možete pogledati u vašoj omiljenoj emisiji...

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme izdruštvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, "narod pita". Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život "običnog" čovjeka.

Magazin Bez granica, ponedjeljkom od 20 sati samo na Televiziji Vijesti.


Najčitanije iz sekcije EU vijesti