Kardiolog dr Mihailo Vukmirović gost Boja jutra - Vijesti.me
JUTARNJI PROGRAM TV VIJESTI

Kardiolog dr Mihailo Vukmirović gost Boja jutra

Osvojite vrijedne poklone koje je ekipa jutarnjeg programa obezbjedila za najvjernije gledaoce

Boje jutra
Boje jutra (Foto: Marko Ilić)

U rubrici "Savjeti ljekara" sjutra govorimo o srčanim manama. Na pitanja gledalaca će odgovarati dr Mihailo Vukmirović,kardiolog. Mozete ih slati na mejlove [email protected] i [email protected] ili putem Facebook stranice emisije"Boje jutra".

Ceremonija dodjele Godišnjih nagrada za naučna dostignuća u 2015. godini biće održana sjutra. Milena Milunović iz Ministarstva nauke biće naša gošća.

Proteklog vikenda kod planinarskog doma „Za Vratlom“ na planini Orijen organizovan je „Adrenalinski dan“, prvo dešavanje iz programa „Podigni glavu – otkrij Orjen“. Ovom prilikom svi zaineresovani su bili u prilici da se isprobaju u atraktivnim, ali ujedno, bezbjednim adrenalinskim disciplinama. Iz planinarskog kluba „Subra“ najavljuju još zanimljivih dešavanja kako bi Orjen što bolje predstavili kako strancima tako i domaćem stanovništvu.Detalje vam sjutra donosi Majda Šabotić

Treće izdanje Sea Dance festivala ugostiće vodeće izvođače svjetske house, drum'n'bass i dubstep muzičke scene.No u toku je i velika novogodišnja akcija, ulaznice za Sea Dance dostupne su po promo cijeni od 24.99 eura,Detaljnije o akciji sjutra u jutarnjem programu sa Marijom Vujovic iz organizacije festivala.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Nikola Markovic,urednik u dnevnom listu “Dan “.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Osvojite vrijedne poklone koje je ekipa jutarnjeg programa obezbjedila za najvjernije gledaoce.


Najčitanije iz sekcije EU vijesti