Maša je za 10. rođendan dobila knjige, tortu i - struju - Vijesti.me
POMOĆ KOMPANIJE ČELEBIĆ

Maša je za 10. rođendan dobila knjige, tortu i - struju

"Oduševljena sam svime što ste svi uradili za nas dvije, pogotovo za moju Mašu. Ovo je prevazišlo sva naša očekivanja, u svakom smislu"

Tanja Đurović
Tanja Đurović (Foto: screenshot (YouTube))

Nakon priče na Televiziji Vijesti o djevojčici Maši koja je juče napunila deset godina u mraku i koja sa majkom već nedjeljama živi bez struje, slijedi dobra vijest. Predstavnici kompanije Čelebić su ih posjetili. Maši su donijeli tortu i još neke poklone, a njenoj majci novac da plati dug za struju. 

"Predivno, predivno, predivno, predivno, osjećam se predivno...", bila je Mašina reakcija nakon posjete predstavnika kompanije Čelebić i ekipe TV Vijesti.

Njena majka Tanja Đurović zahvalila se podgoričkom biznismenu Tomislavu Čelebiću.

"Oduševljena sam svime što ste svi uradili za nas dvije, pogotovo za moju Mašu. Ovo je prevazišlo sva naša očekivanja, u svakom smislu, zahvalna sam posebno gospodinu vlasniku kompanije Čelebić koji nam je danas uručio sredstva kojima ćemo mi konačno regulisati ovaj dugogodišnji problem koji imamo", kazala je ona. 

Kompanija Čelebić uručila im je kovertu sa 680 eura, koliko iznosi dug za struju.

"Sinoć, odmah pošto je emitovan prilog na vašoj televiziji, mi smo odmah odreagovali, inače smo takva firma, veliki broj porodičnih ljudi, vrlo se njeguje taj kult porodice. Naš predsjednik i vlasnik kompanije im tri kćerke i izuzetno je osjetljiv na ovakve priče, ne znam kako da vam kažem, prosto bitno je da nekako se nijedan slučaj se ne preskoči", rekla je Maja Krstajić-Radoman, PR kompanije Čelebić.

Desetogodišnja Maša zadovoljna je što će uskoro opet imati struju.

"Puno se lijepo osjećam radi toga".

Nena majka poziva sve ljude dobre volje da prestanu da pomažu, uplaćivanjem novca i donošenjem stvari, jer su one riješile problem sa nagomilanim dugom za struju.

"Pozivam sve ljude da im zahvalim još jedanput i nema potrebe zaista više, jer evo riješen nam je glavni problem, tako da ćemo sve ostalo lako". 


Najčitanije iz sekcije EU vijesti