Revija i izložba Anje Radulović - Vijesti.me
POSLJEDNJEG DANA NOVEMBRA U KOTORU

Revija i izložba Anje Radulović

U ulozi modela naći će se tri poznate crnogorske blogerke Jelena Kaluđerović, Milica Plamenac i Ksenija Bulatović

Kreacija Anje Radulović
Kreacija Anje Radulović (Foto: Andrija Boljević)

U okviru modnog karavana agencije Mondaine Models, kreatorka Anja Radulović predstaviće svoju kolekciju u Kotoru 30. novembra.

"Nakon uspješno realizovanog 24. Fashion Connectiona, modni karavan agencije Mondaine Models pred kraj godine tradicionalno se seli u Kotor. Naime 30. novembra u 19 časova biće održan još jedan u nizu 'Kamelija Fashion Show' u okviru kojeg će Kotorani i njihovi gosti imati priliku da vide nove modele brendova OVS, Kids Land, Fashion & Friends, Sport Vision, Premium Stars, Legend, Lisca, Cesare, Fantasy, ali i novu kolekciju modne dizajnerke Anje Radulović sa kojom je debitovala i oduševila publiku na proteklom manifestaciji u Podgorici", najavili su iz organizacije.

"Budući da je Anja i akdemska slikarka dio scenografije činiće i njena mini izložba slika. U ulozi modela naći će se tri poznate crnogorske blogerke Jelena Kaluđerović, Milica Plamenac i Ksenija Bulatović koje će cjelokupnu pripremu, kao i sam izlazak na pistu zabilježiti na svojim Instagram nalozima", dodaje se u najavi.


Najčitanije iz sekcije Moda