Azar je uvijek u piceriji, Di Marija mrzi Junajted, Sari se ponaša kao ludak

"Kurtoa ima ogroman ego. Ako pogriješi, uvijek ide kod trenera da se žali kako odbrambeni igrači nisu bili na svojim pozicijama", kaže Bulka
4603 pregleda 0 komentar(a)
Obožava pljeskavice i pice: Eden Azar, Foto: Beta/AP
Obožava pljeskavice i pice: Eden Azar, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.02.2020. 17:55h

Mladi poljski golman Marčin Bulka je od 2016. do 2019. godine bio u Čelsiju, od ljetos je u Pari Sen Žermenu.

Sada je u intervjuu za francuske medije pričao o pikanterijama sa "Stamford bridža", o ponašanju Edena Azara, reakcijama Tiba Kurtoe, navikama bivšeg menadžera Mauricija Sarija.

"Azar obožava pljeskavice i pice. Jedino sam ga u picerijama i viđao. Ne zanima ga ništa drugo osim fudbala i dobre zabave. Dok je bio u Čelsiju to nije bio problem, ali u Realu, pogotovo pošto se opet povrijedio, vjerovatno će nabaciti još koji kilogram", kaže Bulka i dodaje:

"Kurtoa ima ogroman ego. Ako pogriješi, uvijek ide kod trenera da se žali kako odbrambeni igrači nisu bili na svojim pozicijama. Nikada ne prihvata činjenicu da je i sam ponekad kriv za primljeni gol".

Za Sarijevu ljubav prema cigaretama se zna odavno...

"Znao je tokom sedmice da sve treninge posveti samo prekidima. Imao je i veliki broj vježbi za kontranapade ili druge stvari koji zaista znaju da budu dosadne. Uz to, nije baš da vodi zdrav život. Puši tri kutije cigareta dnevno i pije kafu kao ludak. Znao je da tokom pauze za kafu popuši kompletno paklo cigareta. Pomalo sam zabrinut dokle će izdržati ako ovako nastavi", ističe Bulka.

U PSŽ-u mu je sada saigrač Anhel di Marija, koji je ranije imao neslavnu epizodu u Mančester junajtedu.

"Di Marija mrzi Junajted! Uopšte nema dobra sjećanja na period proveden na "Old trafordu". Čim se nešto pojavi o "crvenim đavolima" na televiziji, istog trena mijenja kanal", zaključio je 20-godišnji čuvar mreže.

Bonus video: