Bliži se rastanak - Džaka se dogovorio sa Hertom

Postigli smo dogovor sa Hertom i voljeli bismo da Granit ode u Berlin. Rekli smo Raulu Sanljeiju i sportskom direktoru Eduu Gasparu da želi da napusti klub - rekao je agent švajcarskog reprezentativca, Hose Nogera
1576 pregleda 0 komentar(a)
Granit Džaka, Foto: Beta/AP
Granit Džaka, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.12.2019. 18:56h

Granit Džaka je donedavno bio kapiten Arsenala, ali je ružan gest prema navijačima nakon izmjene na utakmici sa Kristal Palasom 27. oktobra bio početak njegovog kraja.

Iako je novi menadžer „tobdžija” Mikel Arteta rekao da je Džaka odličan igrač i da je njegova budućnost na „Emirejtsu”, švajcarski reprezentativac je čvrstio odlučio da ode.

To govore i riječi njegovog menadžera Hosea Nogere, koji je otkrio da je momak porijeklom iz Kuršumlije odlučio da ode u Hertu.

- Postigli smo dogovor sa Hertom i voljeli bismo da Granit ode u Berlin. Rekli smo Raulu Sanljeiju i sportskom direktoru Eduu Gasparu da želi da napusti klub - rekao je Nogera za švajcarski „Blik”.

Džaka bi se tako vratio u Bundesligu, jer je od 2012. do 2016. igrao u Borusiji Menhegladbah, koja ga je Arsenalu prodala za 45 miliona eura.

Bonus video: