Boljević iz Budućnosti u Kazahstan: Žao mi je što neću biti tu na proslavi titule

"Žao mi je što neću biti tu kada se bude slavila titula, ali siguran sam da će moji doskorašnji saigrači završiti posao", kazao je Dejan Boljević, nakon potpisa za Taras
4324 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Boljević, Foto: Savo Prelević
Dejan Boljević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.01.2020. 21:50h

Još jedan fudbaler koji je ove zime otišao iz Budućnosti našao je klub u inostranstvu.

Nakon Mihaila Perovića (Zarja), Miloša Mijića (Napredak), Slavka Damjanovića (Taškent) i Dušana Bakića (Energetik, Bjelorusija), angažman je pronašao i doskorašnji defanzivac "plavih" Dejan Boljević.

Nekadašnji fudbaler ruske Luč Energije iz Vladivostoka preselio se u Kazahstan - njegov novi klub je prvoligaš Taraz iz istoimenog grada.

"Potpisao sam ugovor na godinu i zadovoljan sam što ću imati priliku da igram protiv kvalitetnih ekipa, kao i ulogom koju ću imati u timu, nakon razgovora s trenerom. Žao mi je što neću biti tu kada se bude slavila titula, ali siguran sam da će moji doskorašnji saigrači završiti posao, pa ćemo zajedno slaviti duplu krunu u maju", kazao je 29-godišnji Boljević, koji je stigao u Podgoricu prošle zime.

Iako mu je istekao ugovor, mnoge je iznenadio njegov odlazak iz Budućnosti na polusezoni, s obzirom na to da je bio standardan, a Podgoričani nisu imali drugog lijevog beka (Roganovića su pustili u OFK Titograd).

"Nismo uspjeli da se dogovorimo, iako je postojala obostrana želja. Na početku priprema smo imali razgovor, na kojem nije došlo dogovora, ali ja sam nastavio da treniram sa ekipom. Drugog razgovora nije ni bilo, i napustio sam tim po isteku ugovora, 20. januara", kazao je Boljević.

Budućnost je umjesto njega dovela Nikolu Vukajlovića iz Zemuna.

Bonus video: