I Kapelo iznenađen Lacijom: Borba za titulu biće neizvjesna do kraja

Torinska "Stara dama" trenutno vodi sa 57 bodova, drugoplasirani Lacio ima bod manje, a Inter je na trećem mjestu sa 54 boda
904 pregleda 0 komentar(a)
Kapelo, Foto: Copyright 2007 Graphic News
Kapelo, Foto: Copyright 2007 Graphic News

Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo (73) naglasio je kako će borba za naslov prvaka Serije A biti neizvjesna do kraja, ali nije želio da prognoziraa ko će osvojiti "skudeto".

"Biće velika borba do samoga kraja," istakao je Kapelo u razgovoru za Skaj Sport.

"Juventus nije na svom nivou, ima 10 bodova manje u odnosu na ovaj period prošle sezone i to je razlog zašto su im suparnici ovako blizu. Imali su nekih problema, a njihovi protivnici su zaista dobri", rekao je Kapelo.

Torinska "Stara dama" trenutno vodi sa 57 bodova, drugoplasirani Lacio ima bod manje, a Inter je na trećem mjestu sa 54 boda.

"Inter im je blizu, ali je Lacio pravo iznenađenje sezone. Mnogi nisu vjerovali da mogu da igraju ovako dobro. Interovi igrači, s druge strane, ponekad igraju fantastično, a ponekad se pogube na terenu, što je i Konte rekao" zaključio je.

Kapelo je tokom karijere osvojio pet naslova italijanskog prvaka, četiri na klupi Milana i jedan s Romom. Osvojio je i dvije titule sa Juventusom koje su oduzeta zbog afere "Kalćopoli".

Bonus video: