Ibrahimović pričao sa Mihajlovićem, Bolonja mu je prioritet

List prenosi da je Ibra, koji je još ranije rekao da bi došao zbog prijateljstva sa Mihom, ponovio da mu je Bolonja prioritet
3949 pregleda 3 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP

Približava se vrijeme odluke za Zlatana Ibrahimovića - legendarni, 28-godišnji Šveđanin uskoro će odlučiti gdje će nastaviti karijeru.

Pominje se nekoliko opcija, uglavnom u Italiji, a za sada vrlo realno zvuči ona koja i ne izgleda realno - da će Ibrahimović igrati od januara u Bolonji.

Kako prenosi "Korijere delo sport", Mino Rajola, njegov agent, razgovarao je sa Valterom Sabatinijem, sportskim direktorom kluba, ali što je još važnije - nedavno su opet razgovarali Ibrahimović i Siniša Mihajlović.

List prenosi da je Ibra, koji je još ranije rekao da bi došao zbog prijateljstva sa Mihom, ponovio da mu je Bolonja prioritet.

I čelnici kluba su kazali nedavno da imaju novca da ispune zahtjeve švedskog golgetera.

Mnogo toga će zavisiti od Mihajlovićevog zdravstvenog stanja. On je prije dva dana počeo treći, najvažniji i najteži ciklus hemoterapije, nakon što je organizam dobro reagovao na prva dva tretmana u liječenju od leukemije.

Minulih dana intezivirala se priča o Milanu, kao budućem Ibrahimovićevom timu, pominje se i Napoli, ali situacija u oba kluba nije idealna.

Bonus video: