Ibrahimović: Zbog Mihajlovića bih došao u Bolonju, a volio bih da zapalim i Napulj kao Maradona

"Prošao sam sve, ali i dalje tvrdim da je italijanska liga najteža na svijetu", rekao je Ibrahimović
4225 pregleda 0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP

Zlatanu Ibrahimoviću ističe ugovor sa LA Galaksijem 31. decembra, a legendarni švedski napadač nagovijestio je da bi mogao da se vrati u Italiju.

"Prošao sam sve, ali i dalje tvrdim da je italijanska liga najteža na svijetu", rekao je Ibrahimović.

U opticaju su Napoli, Inter i Bolonja, rekao je Ibrahimović za "Gazetu delo sport".

"Gledao sam dokumentarni film o Maradoni i ponovo vidio tu ljubav koju je cijeli grad osjećao prema njemu. Mislim da bih uživao u Napulju, bilo bi sjajno uraditi isto što i Dijego za grad, za navijače... Zbog mene bi stadion uvijek bio pun, a tu je i Karlo Anćeloti, jedan od najvećih", rekao je Ibrahimović.

Italijanski mediji tvrde da je dolazak 38-godišnjeg fudbalera u Napoli nerealna opcija, zbog njegovih velikih finansijskih zahtjeva.

"Inter je klub koji volim. Ne znam Kontea lično, ali vidim da daje 500 posto svakog dana. U tome smo isti, mislim da bismo se našli", rekao je Ibrahimović.

Bolonju bi, kaže, izabrao zbog jednog čovjeka.

"Siniša Mihajlović je moj prijatelj, ako bih izabrao Bolonju uradio bih to samo zbog njega. Pričali smo nedavno. Rekao mi je: Zlatane, dođi, ne moraš da trčiš. Drugi će da trče, to ćeš samo da daješ golove. Ipak, teško da ćemo sarađivati, ali ko zna. U svakom slučaju, još mogu da postignem 20 golova u Seriji A", kazao je Ibrahimović.

Bonus video: