Interovo bogatstvo daleko od Grada mode - Ikardi i drugovi donose 150 miliona?

Igrači "crno-plavih" koji su na pozajmicama širom Evrope mogli bi da "finansiraju" prelazni rok narednog ljeta
4107 pregleda 0 komentar(a)
PSŽ može ga da dovede za 70 miliona, Foto: Beta/AP
PSŽ može ga da dovede za 70 miliona, Foto: Beta/AP

Inter je ljetos uradio sve da Mauro Ikardi, Rađa Naingolan i Ivan Perišić napuste klub, čak ih je na kraju i pustio da odu na pozajmice svjestan da nije realno da lako nađe kupca.

Kako sada stvari stoje, milanski klub neće imati problem da proda nijednog od njih trojice na kraju sezone - Ikardi briljira u dresu Pari Sen Žermena, Naingolan je lider u Kaljariju, dok Perišić ima nešto manju, ali svakako bitnu ulogu u Bajernu.

Italijanski mediji su napravili analizu i računaju da bi Inter u zimskom, potom i ljetnjem prelaznom roku, mogao da zaradi oko 150 miliona od prodaje pomenutih igrača, te Gabrijela Barbose i Žoaa Marija.

PSŽ ima opciju da na ljeto kupi Ikardija za 70 miliona i izvjesno je da će je iskoristiti, Bavarci mogu da odvedu Perišića za 20, a milion manje bi koštao i Naingolan u slučaju da Kaljari riješi da ga zadrži.

Barbosa briljira u Flamengu i dva kluba su već postigla dogovor o tome da ostane u Brazilu za cifru od 23 miliona eura. Taj posao bi mogao da bude realizovan već u januaru.

Žoao Mario je ljetos pozajmljen Lokomotivi iz Moskve i jedan je od najboljih igrača ruske Premijer lige. "Lokose" bi na kraju sezone koštao 18 miliona eura...

Kada se sve sabere, dobija se cifra od 149 miliona eura, koja bi mogla da pomogne "crno-plavima" da narednog ljeta naprave velike stvari u prelaznom roku.

Bonus video: