Ko ispada iz "grupe smrti": Liverpul igra sa Napolijem za život u eliti

Vicešampion Evrope je došao u tešku situaciju zbog loših izdanja i rezultata u gostima - Liverpul je izgubio sva tri meča na strani, i od Napolija, i od Crvene zvezde, i od PSŽ-a
192 pregleda 3 komentar(a)
jirgen klop, Foto: Reuters
jirgen klop, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.12.2018. 14:03h

Jedan od tri velika tima iz "grupe smrti" sjutra će završiti nastup u Ligi šampiona.

Liverpul je u najtežoj poziciji u grupi C, jer ga samo pobjeda nad Napolijem vodi dalje. Napolitanci dolaze na "Enfild" da osvoje bod za osminu finala.

"Ovo je za nas finale", rekao je Virdžil van Dajk.

Vicešampion Evrope je došao u tešku situaciju zbog loših izdanja i rezultata u gostima - Liverpul je izgubio sva tri meča na strani, i od Napolija, i od Crvene zvezde, i od PSŽ-a.

"U Napulju je bilo loše, u Beogradu još gore. U Parizu je bilo sasvim u redu, poraz od PSŽ-a je nešto što može da se dogodi. Do sada smo igrali dobro kod kuće, a sjutra moramo još bolje, jer je Napoli drugačija ekipa od svih", kazao je Klop.

Liverpulu bi pobjeda 1:0 donijela prolaz...

"Znamo šta nam je potrebno, ali znamo da će biti teško. Napoli je opasan iz kontranapada", kazao je Klop.

Njegov tim je pun samopouzdanja, jer je tokom vikenda došao na prvo mjesto Premijer lige, nakon poraza Mančester sitija.

"Polako, tek je početak decembra, daleko je maj. I trenutno nas ne interesuje prvenstvo, imamo Napoli, veliki meč... Imamo šansu da prođemo dalje iz opasne grupe i to je dobra stvar. Igramo na našem terenu, što je druga dobra stvar. Znamo šta želimo i kojim putem želimo da idemo", kazao je Klop.

Bonus video: