Kriza u Barseloni, trener nemoćan: Nisam Mesijev otac...

Mesi je na jučerašnju izjavu Erika Abidala da "pojedini igrači nisu dovoljno trenirali niti se trudili na utakmicama" tokom mandata nedavno smijenjenog trenera Ernesta Valverdea, odgovorio tako što je od njega zatražio da kaže koji su to igrači bojkotovali Valverdea
5082 pregleda 0 komentar(a)
Setijen
Setijen

Kriza u Barseloni, zategnuti odnosi u klubu, nakon otvorenog sukoba Lea Mesija i sportskog direktora Erika Abidala, doveli su u nezavidnu situaciju čovjeka koji je tek došao - trenera Kikea Setijena.

On je na današnjoj pres konferenciji pokušao da se distancira od problema.

"Ovakve sitacije utiču na javnost i medije, ali ne i na mene. Ja sam fokusiran samo na fudbal i teren. Ništa drugo me ne zanima. Ovo je veliki klub, a u svakom velikom sistemu postoje problemi. Ja neke stvari ne mogu da kontrolišem", rekao je Setijen.

Na pitanje da li se vidi da je Mesi ljut, Setijen je odgovorio:

"Mesi ima dovoljno iskustva i sposobnosti da sam donosi neke odluke i da saopštava ono što misli. Ja se neću miješati u to. Ja nisam njegov otac, ja sam trener, koji ima drugačije obaveze. Ono što znam jeste da je Mesi srećan na treninzima i da sve što je u planu on ispuni. Ostalo nije moja stvar".

Mesi je na jučerašnju izjavu Erika Abidala da "pojedini igrači nisu dovoljno trenirali niti se trudili na utakmicama" tokom mandata nedavno smijenjenog trenera Ernesta Valverdea, odgovorio tako što je od njega zatražio da kaže koji su to igrači bojkotovali Valverdea.

Mediji su najavili da će Abidal biti smijenjen.

Barselona sjutra igra sa Atletikom u Bilbau meč četvrtfinala Kupa Kralja.

U prvenstvu zaostaje tri boda za liderom Realom.

Bonus video: