LIVE BLOG Transferi uživo: Everton odbio Barsinih 100 miliona za Rišarlisona, Pjontek ide u Berlin

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
5551 pregleda 0 komentar(a)
Pjontek, Foto: ANSA
Pjontek, Foto: ANSA
Ažurirano: 29.01.2020. 20:38h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace

Lion je doveo Bruna Gimaraeša iz Atletiko Paranaensea za 25 miliona eura.
Zvanično - Suso je novi igrač Sevilje.
Milan ga je pozajmio na 18 mjeseci.
Češki reprezentativac Tomaš Souček je stigao u Vest Hem iz praške Slavije.
Souček je bio strijelac vodećeg gola za Češku protiv Crne Gore u Podgorici (0:3) u kvalifikacijama za EURO.
Napoli je doveo Andreu Petanju iz SPAL-a za 17 miliona eura.
Petanja će biti pozajmljen SPAL-u do kraja sezone.
Kako britanski Dejli mejl prenosi Totenhem pregovara sa Real Madridom oko povratka Gereta Bejla u tim iz Londona. Madriđani žele da prodaju Velšanina, dok Totenhem razmatra opciju pozajmice.
Herta je postigla dogovor sa Milanom. Kšištof Pjontek će pojačati klub iz Berilna. Za očekivati je da u narednim satima Pjontek sleti u Berlin kako bi potpisao višegodišnji ugovor.
Sautempton je doveo na pozajmicu Kajl Voker Pitersa, desnog beka Totenhema. On bi trebalo da zamijeni Sedrika Soareša koji na pragu prelaska u Arsenal.
Everton je odbio ponudu Barselone vrijednu čak 100 miliona eura za Rišarlisona. Uprava Evertona kratko je saopštila da njihov ofanzivac nije na prodaju.
Sada je i zvanično - Bruno Fernandeš je novi igrač Mančester junajteda, objavljeno je na sajtu "Crvenih đavola". Sportingu će pripasti 55 miliona eura za sjajnog vezistu, uz mogućnost da ta cifra kroz razne bonuse naraste do 80 miliona.
Mladi hrvatski defanzivac Boško Šutalo će pojačati Atalantu. Ovaj 20-godišnjak je pažnju tima iz Bergama skrenuo fenomenalnim igrama u Osijeku. Ako prođe ljekarske pregleda, ovo će biti drugi najskuplji transfer u istoriji hrvatskog fudbala. Osijeku će pripasti pet miliona eura uz deset procenata od sljedeće prodaje.
Zvanično - Tomaš Souček je novi igrač Vest Hema. On će se kao pozajmljeni igrač Slavije Prag pridružiti "Čekićarima" do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora. Ovaj vezni igrač postigao je ove sezone osam golova u češkom prvenstvu, a ima i 25 nastupa za nacionalni tim Češke.
Crnogorski trener Krila Sovjetova Miodrag Grof Božović blizu je dovođenja 27-godišnjeg prvaka Afrike sa reprezentacijom Alžira Mehdija Zefanija, prenosi francuski L'Ekip. Posljednji klub Zefanija bio je Ren sa kojim je u karijeri osvojio kup Francuske, a prije Rena ovaj defanzivac nastupao je za Lion.
Barselona je odustala i od napadača Valensije Rodriga. Dva kluba nisu mogli da se dogovore oko finansijskih detalja, a uprava Barselona sada cilja Lorena Morona iz Betisa.
Kako prenose engleski mediji Markus Roho ide na polugodišnju pozajmicu u Estundijantes. Defanzivac Mančester junajteda odavno nije u planovima Ole Gunar Solskjera i povratkom u Argentini će pokušati da oživi svoju karijeru.
Monako je doveo golmana Legije Radoslava Majeckog za sedam miliona eura. Mladi čuvar mreže je potpisao ugovor sa "Kneževima" do ljeta 2024. godine, ali će do kraja sezone ostati na golu Legije, kao pozajmljeni igrač.
Kaljari dovodi Gastona Pereira iz PSV-a.
Sedrik Soareš je blizu dolaska iz Sautemptona u Arsenal.
Čelsi bi želio Drisa Mertensa do kraja januara.
Nakon što su propali transferi Rodriga i Dušana Tadića, Barselona se okrenula Domeniku Berardija iz Sasuola, javljaju italijanski mediji.
Flamengo je potvrdio odlazak Pabla Marija u Arsenal.
Herta je poslala ponudu Milanu za Kšištofa Pjonteka.
Izgleda da je transfer blizu, jer klub iz Berlina plaća 27 miliona eura, plus bonusi.
Milan traži 30 miliona.
Hertu odnedavno trenira Jirgen Klinsman.
Gotovo je - Suso iz Milana ide u Sevilju.
Još jedan odlazak iz Italije u Španiju - Alesandro Florenci napušta Romu, novi je igrač Valensije.
Zvanično - Stiven Bergvajn je novi napadač Totenhema.
Karles Peres je u Rimu na potpisu ugovora sa Romom.
Peres ima 21 godinu, dolazi iz Barselone na pozajmicu do kraja sezone, uz otkup za 13 miliona eura na ljeto.
Ajaks je spreman za najveći transfer u klupskoj istoriji. Holandski šampion nudi Sao Paulu čak 20.000.000 evra za krilnog napadača Entonija.
Sve je konačno gotovo - Bruno Fernandeš je igrač Mančester junajteda.
Ajaks ne želi da pozajmi Dušana Tadića u Barselonu. Katalonci su hteli da pozajme Srbina na šest meseci, Ajaks nije ni razmatrao ponudu

Bonus video: