LIVE BLOG Transferi uživo: Škuletić ide kod Vešovića, Fernandeš "đavo" za 60 miliona, Jang potpisao za Inter

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
6571 pregleda 0 komentar(a)
Petar Škuletić
Petar Škuletić
Ažurirano: 17.01.2020. 21:50h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Real želi da se oslobodi usluga skupog napadača Gareta Bejla, ali je Velšanin očigledno preskup. Kraljevski klub nije uvrstio Bejla u sastav za utakmicu sa Seviljom, iako Velšanin nije povrijeđen i spreman je za igru.
Barselona i Juventus pregovaraju o razmjeni - vezista Ivan Rakitić za ofanzivnog vezistu Federika Bernardeskija. I prošlog ljeta je ta opcija bila u igri ali je zaustavio bivši trener Katalonaca Ernesto Valverde.
Rakitić je za prelazak u Juventus, Bernardeski se ne izjašnjava, ali je zapelo oko plaćanja, jer Stara dama želi Rakitića i novčanu kompenzaciju jer je Bernerdeski šest godina mlađi od Hrvata.
Mančester junajted je produžio ugovor defanzivcu iz Obale Slonovače Eriku Baji, iako se 25-godpšnji igrač već godinu muči sa povredama. najprija sa povredom prednjih ukrštenih ligamenata a onda ga je nova povreda spriječila i nijednom nije izišao na teren ove sezone. Novi ugovor važi do kraja sezone 2021/2022.
Bivši kapiten Mančester junajteda, Ešli Jang je potpisao ugovor sa Interom do 30. juna ove godine, sa opcijom da ga produži na još godinu. Ako se aktivira ta opcija Jang će za godinu i po primiti šest miliona eura. Junajted je dobio 1,5 miliona za transfer 34-godišnjeg igrača, koji je za "đavole" nastupio 261 put i postigao je 19 golova.
Mlada zvijezda Dinama i španske selekcije, Dani Olmo se neće vartiti u Barselonu, u kojoj je ponikao. Olmo je na ulaznim vratima Milana, koji će zagrebačkim modrim uplatiti 20 miliona obeštećenja i još pet na ime bonusa. U slučaju dalje prodaje igrača Dinamo će inkasirati još pet miliona, a Olmo će potpisati petogodišni ugovor sa godišnjom platom do 2,5 miliona eura. Iako se spekulisalo da će se Olmo vratiti u Barsu, novi trener KIke Setjen je umjesto nejga, izrazio želju za Fanijenom Ruisom, vezistom Napolija.
Mančester junajted je dogovorio transfer veziste Sportinga Bruna Fernandeša za 60 milioana eura, uz odgovorajuće dodatne bonuse. Igrač će uskoro potpisati ugovor na pet godina sa godišnjom platom koja će bez bonusa iznositi šest miliona eura, javlja novionar Nikolo Skira. Fernandeš je u 15 nastupa za Sporting ove sezone postigao osam golova.
Nekadašnji brazilski reprezentativni štoper, Naldo, otpušten je iz Monaka, iako je imao ugovor do kraja sezone. On ove sezone nije upisao ni jedan nastup, a prošle svega sedam, pa će 37-gpodišnji Naldo tražiti novu sredinu. Naldo je 13 godina uspješno igrao u Njemačkoj, za Verder, potom Volfsburg i Šalke.
Inter je zainteresovan za Víktora Mozesa, igrača Čelsija na pozajmici u Galatasaraju.
Inter želi pozajmicu, Čelsi traži 12 miliona eura.
Konte je trenirao Nigerijca u londonskom timu.
Nema ništa od razmjene Intera i Rome.
Leonardo Spinacola i Mateo Politano ostaju gdje su, bar za sada.
Bajer Leverkuzen je produžio ugovor sa trener Peterom Bošom do 2022. godine.
Kristijan Eriksen će igrati sjutra za Totenhem, a Žoze Murinjo tvrdi da ponuda Intera još nije došla.
"Inter kaže da je gotovo? Koliko znam, a znam, još nema ponude", kazao je Murinjo.
Kolumbijac Duvan Zapata od danas je igrač Atalante.
On je prije godinu i po stigao iz Sampdorije na pozajmicu vrijednu 14 miliona eura.
Atalanta ga je danas otkupila za dodatnih 12 miliona, pa je sjajni golgeter najskuplji igrač u istoriji kluba.
Napoli je doveo kosovskog reprezentativca Amira Rahmanija iz Verone za 12 miliona eura.
Kaljari želi Marka Pjacu iz Juventusa.
Nakon odlaska Ešlija Janga novi kapiten Mančester junajteda biće Hari Megvajer.
Ešli Jang je doputovao u Milano na medicinske preglede. Inter ga čeka...
Rodžer Ibanjes dolazi u Romu, a Žuan Žezus ide u Fiorentinu.
Petar Škuletić je nadomak transfera u Legiju. Danilovgrađanin je ponuđen poljskom klubu, u kome je Marko Vešović.
Monpelje ne računa na njega.
Aleksandar Šćekić bi karijeru mogao da nastavi u Alavesu. Opširnije ovdje.

Bonus video: