Navijači prijetili smrću direktoru Mančester junajteda

Vudvard i njegova porodica sa dvoje male djece nisu bili kod kuće u trenutku napada, navodi BBC, dok je policija Mančestera pokrenula istragu zbog prijetnji i ugrožavanja privatnog posjeda
1885 pregleda 0 komentar(a)
Vudvard
Vudvard

Maskirana ghruoa huligana okupila se u utorak uveče ispred kuće direktora Mančester junajteda Eda Vudvarda, uzvikivala smrtne prijetnje i bakljama pokušala da zapali ulazna vrata.

Vudvard i njegova porodica sa dvoje male djece nisu bili kod kuće u trenutku napada, navodi BBC, dok je policija Mančestera pokrenula istragu zbog prijetnji i ugrožavanja privatnog posjeda.

Oglasio se i Mančester junajted saopštenjem u kojem navodi da će svi, za koje se pokaže da su učestvovali u izgredu dobiti doživotnu zabranu ulaska na Old Traford.

Navijači su nezadovoljni rezultatima tima, koji zaostaje ogromna 33 boda za vodećim Liverpulom, a za to krive direktora Vuvarda. Zahtijevali su peticijom od vlasnika kluba, porodice Glejzer da otpuste direktora, koji je u Junajtedu još od 2005. godine.

Junited večeras igra protiv gradskog rivala Sitija revanš utakmicu polufinala Liga kupa. U prvom meču na Old Trafordu Siti je pobijedio s 3:1.

Bonus video: