Navijači zviždali Gomesu, Sterling: Džo nije zaslužio zvižduke

"Džo nije uradio ništa loše, jasno sam to rekao ranije ove nedjelje“, rekao je Sautgejt.
1763 pregleda 0 komentar(a)
Gomes, Foto: Reuters
Gomes, Foto: Reuters

Engleska je sinoć u hiljaditom meču u istoriji savladala Crnu Goru 7:0, ali su sjenku na trijumf Gordog Albiona bacili navijači, koji zviždali defanzivcu domaćih Džou Gomesu.

Gomes je bio u centru pažnje nakon sukoba sa Rahimom Sterlingom na meču Liverpula i Mančester sitija prethodne sedmice. Sukob je nastavljen i u reprezentaciji, pa je Sterling izbačen iz nacionalnog tima.

Zbog zvižduka Gomesu bio je razočaran i Sterling.

"Bilo je teško vidjeti da ljudi zvižde mom saigraču zbog nečega što je isključivo moja krivica. Džo nije uradio ništa loše, i po mom mišljenju nije zaslužio zvižduke, jer je on dobar i vrijedan momak. Preuzeo sam potpunu odgovornost i prihvatam posljedice", napisao je Sterling.

Ponašanjem publike razočaran je i selektr Garet Sautgejt.

“Svlačionica je razočarana. Oni su svi bliski, jedinstveni. Ne treba nikad negodovati zbog bilo kog engleskog igrača. Ne razumijem to. Užasno sam razočaran, mada Džo ima podršku svlačionice. Već sam razgovarao sa njim i učiniću to opet. Mora da osjeti tu podršku. Džo nije uradio ništa loše, jasno sam to rekao ranije ove nedjelje“, rekao je Sautgejt.

Bonus video: