Ovo je već afera i otvoreni sukob: Ronaldo bijesan zbog izmjene, napustio stadion prije kraja meča

Ronaldo je bio ljut i u srijedu, kada ga je Sari zamijenio protiv Lokomotive u Ligi šampiona, a trener je nakon utakmice rekao da je bio ljut ne zato što je zamijenjen, već "zato što nije fizički dobro"
12046 pregleda 1 komentar(a)
Ronaldo izlazi sa terena pored Sarija, Foto: Reuters
Ronaldo izlazi sa terena pored Sarija, Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo nije navikao da bude zamijenjen jednom, a nije ni znao do večeras kako izgleda biti mijenjan dva puta zaredom - Mauricio Sari ga je izveo iz igre i protiv Milana i izazvao erupciju.

Portugalac je bijesno napustio teren, promrljao nešto na portugalskom jeziku, uz skrenut pogled ka klupi i direktno ušao u svlačionicu.

Kako javljaju italijanski mediji nije ni sačekao kraj meča, niti vidio pobjedu svog tima - tuširanje, automobil i pravac kući.

Ronaldo je bio ljut i u srijedu, kada ga je Sari zamijenio protiv Lokomotive u Ligi šampiona, a trener je nakon utakmice rekao da je bio ljut ne zato što je zamijenjen, već "zato što nije fizički dobro".

Oba puta Sari je pogodio za izmjenama - Dibala je večeras, kao i u Moskvi, zamijenio Ronalda i riješio meč sa Milanom, dok je protiv Lokomotive meč u posljednjim trenucima riješio Daglas Kosta, koji je ušao umjesto Iguaina.

I zbog toga je javnost uz Sarija.

"Sari je hrabar trener i donosi hrabre i ispravne odluke. Ronaldo nije u formi, ali kao veliki šampion mora da bude veliki i kada ne ide dobro. Slika koju je poslao šteti i klubu i njemu. Dibala je u dobrom ritmu, a sjedi na klupi, kao i Kosta, ali obojica rješavaju mečeve. Ronaldo trenutno ne stvara razliku u stilu igre kojim igra Juventus, jer on tri godine nije predriblao igrača i stvorio višak", kazao je Fabio Kapelo.

Bonus video: