Savićević i Đurđevac položili cvijeće na grob Fadilja Vokrija: Bili smo prijatelji i saradnici

Reprezentacije Kosova i Crne Gore odigraće večeras od 20 i 45 u Prištini utakmicu sedmog kola kvalifikacija za EURO 2020
11903 pregleda 23 komentar(a)
Delegacija FSCG na grobu Fadilja Vokrija
Delegacija FSCG na grobu Fadilja Vokrija
Ažurirano: 14.10.2019. 14:41h

Delegacija Fudbalskog saveza Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem i generalnim sekretarom Momirom Đurđevcem, odala je danas počast i položila cvijeće na grob Fadilja Vokrija, najboljeg kosovskog fudbalera svih vremena i bivšeg predsjednika FS Kosova, koji je preminuo u junu prošle godine.

Reprezentacije Kosova i Crne Gore odigraće večeras od 20 i 45 u Prištini utakmicu sedmog kola kvalifikacija za EURO 2020.

"Nisam mogao da prisustvujem sahrani Fadilja Vokrija, pa sam iskoristio ovu priliku da posjetim njegov grob i poklonim se. Fadilj i ja smo bili dobri prijatelji i odlično smo sarađivali. Bio sam veoma tužan kada sam čudo da je preminuo. Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona reprezentacije Kosova, ali to je život", kazao je Savićević, prenosi "Koha Ditore".

"Predsjednik Savićević, legenda fudbala bivše Jugoslavije i Evrope, bio je dobar prijatelj Fadilja Vokrija. U znak sjećanja na prijateljstvo, posjetio je njegov grob", rekao je predsjednik FS Kosova Agim Ademi.

Bonus video: