Siniša Mihajlović: Dobijam bitku, ali moram da budem oprezan

"Više ne uzimam kortizon i to je veoma važno. Prošlo je 78 dana od kada mi je presađena koštana srž, a prvih 100 dana su najkritičniji. Za sada sve ide kako treba, potrebno je i strpljenje", rekao je Mihajlović
3164 pregleda 1 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: LaPresse, LaPresse
Siniša Mihajlović, Foto: LaPresse, LaPresse

"Za sada, dobijam bitku, ali moram da budem oprezan".

Siniša Mihajlović gostovao je na italijanskoj TV stanici "Canale 5" i pričao o bolesti i kako se nosi sa njiom.

"Više ne uzimam kortizon i to je veoma važno. Prošlo je 78 dana od kada mi je presađena koštana srž, a prvih 100 dana su najkritičniji. Za sada sve ide kako treba, potrebno je i strpljenje", rekao je Mihajlović.

"Sada sam počeo i da vježbam, da vratim snagu. Četiri mjeseca nisam radio ništa, uzimao sam 17 tableta dnevno... U pet dana sam imao 13 hemoterapija, ali se nakon treće bolest 'uništila'. Prvi ciklus je bio najteži, imao sam i napade panike. Bio sam zatvoren u sobi, počeo sam da ludim. Želio sam da stolicom razbijem staklo, kada su u sobu ušle moja supruga i mecinska sestra i zaustavile me. Smirile su me", ispričao je Mihajlović.

"Bio sam jako bolestan, ali morao sam i da se držim zbog porodice, kako oni ne bi još više brinuli. Pretvarao sam se, smijao, iako mi se nije smijalo... To su bili veoma teški trenuci", opisao je Mihajlović.

On se polako oporavlja od leukemije, vodi treninge i utakmice Bolonje.

Bonus video: