Šta ako Mesi odluči da ode: Velikani stali u red za superstara

"Gazeta delo sport" javlja da je Mančester junajted spreman da se priključi trci za 32-godišnjeg superstara.
4331 pregleda 2 komentar(a)
Mesi i bukmejkerske kvote, Foto: The Sun
Mesi i bukmejkerske kvote, Foto: The Sun

Mančester junajted je jedan od brojnih klubova koji čekaju ishod drame u Barseloni kako bi na kraju sezone u slobodnom transferu ugrabio Lea Mesija!

Šestostruki dobitnik Zlatne lopta "Frans fudbala", legenda Barse i jedan od najboljih fudbalera svih vremena, čeka rasplet velike krize na "Nou kampu" kako bi donio odluku o svojoj budućnosti.

"Gazeta delo sport" javlja da je Mančester junajted spreman da se priključi trci za 32-godišnjeg superstara.

Mesi se našao u klinču sa nekadašnjim saigračem, sada sportskim direktorom Katalonaca Arikom Abidalom, koji je javno kritikovao igru tima i pojedinih fudbalera kod prethodnog trenera, Ernesta Valverdea.

Argentinac je prosto planuo nakon Abidalove objave i tražio od njega da objavi imena - ko su igrači koji su navodno bojkotovali Valverdea.

"Ne mogu da budem dežurni krivac, za sve što se desi i na terenu i van njega".

Dok na Barsinom dvoru traže način da ugase ovaj požar, a sve sa glavnim ciljem - da ne naljute Mesija, veliki evropski klubovi već staju u redu. I čekaju rasplet...

Po bukmejkerima, Mančester siti je prvi favorit da angažuje Mesija ako Argentinac poželi da ode iz Barse, sve zbog eventualnog "ujedinjenja" sa Pepom Gvardiolom, trenerom mančesterskog kluba.

Pari Sen Žermen, zbog svoje platežne moći, je drugi favorit da angažuje Mesija, a slijede Inter, Bajern, Mančester junajted, Liverpul, pa čak i Real Madrid.

Najveće su šanse, ipak, da Mesi ostane u Barseloni. Uprkos svemu...

Bonus video: