Tmurni fudbalski novembar, Mijatović: Da pokušamo da se donekle iskupimo

“Pokušaćemo da se koliko-toliko ispravimo za loše rezultate, da pokušamo da zaboravimo šta se dogodilo. Treba gledati naprijed, da od Bjelorusije krenemo da pravimo tim za Ligu nacija i neku ljepšu priču”, kazao je golman Milan Mijatović
2365 pregleda 2 komentar(a)
Mijatović na Vembliju, Foto: Reuters
Mijatović na Vembliju, Foto: Reuters

Tmurni, kišoviti novembar, tmurna atmosfera u kampu FSCG.

Odzvanja sedmica sa “Vemblija”, tužan je pogled na tabelu i posljednje mjesto u kvalifikacijama za EURO 2020, sa svega tri boda iz tri remija, uz tri postignuta gola.

A, ostao je još jedan meč – u utorak protiv Bjelorusije. Potpuno nevažan, ne zato što je prijateljski, već zato što eventualna pobjeda neće rastjerati oblake i najaviti bolju budućnosti.

Poraz, sa druge strane, nikoga neće iznenaditi, niti bi bio neočekivan...

“Pokušaćemo da se koliko-toliko ispravimo za loše rezultate, da pokušamo da zaboravimo šta se dogodilo. Treba gledati naprijed, da od Bjelorusije krenemo da pravimo tim za Ligu nacija i neku ljepšu priču”, kazao je golman Milan Mijatović.

Engleska je u mislima, Mijatović je primio sedam golova – a bio jedan od najboljih u crnogorskom timu.

“Nije lako, ali kako je meni, tako je svima. Svi smo u ovome zajedno i tako moramo da se držimo ubuduće, ali da uradimo sve da se ispravimo”.

Loši rezultati, loša igra, loše vrijeme – u utorak će stadion pod Goricom, po svemu sudeći, biti sablasno prazan...

“Rezultati sve diktiraju. Jasno je da nećemo imati podršku kakvu želimo, jasno je i zbog čega, a na nama je da pokušamo da vratimo navijače”, zaključio je Mijatović.

Bonus video: