Žervinjo: Želim da budem najbolji igrač u istoriji Arsenala

"U ovom trenutku ne razmišljam o odlasku, svjestan sam da sam u jednom od najboljih svjetskih klubova. Oduvijek sam želio da budem ovdje", rekao je Žervinjo britanskim novinarima.
0 komentar(a)
Žervinjo, Foto: REUTERS
Žervinjo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 15.01.2013. 22:36h

Uz podršku kluba i trenera Arsena Vengera, Žervinjo vjeruje da bi mogao da zasijeni dostignuća bivših zvijezda londonskih "tobdžija".

On smatra da može da nadmaši Tijerija Anrija, Jana Rajta i Seska Fabregasa i da postane najbolji igrač koji je nosio dres Arsenala.

Otkako je potpisao ugovor jula 2011. godine reprezentativac Obale Slonovače borio se za mjesto u startnoj postavi, a odigrao je samo 19 utakmica u svojoj prvoj sezoni.

Žervinjo je karijeru u poznatom klubu započeo dobro, sa pet golova na sedam mečeva, kasnije je imao pad u formi, pa je njegovo mjesto zauzeo Teo Volkot.

"Želim ovdje da ostanem duže vrijeme i da igram bolje od svih bivših i sadašnjih igrača. U ovom trenutku ne razmišljam o odlasku, svjestan sam da sam u jednom od najboljih svjetskih klubova. Oduvijek sam želio da budem ovdje. Razmišljam dugoročno, ne kratkoročno. Nikad se ne zna šta nosi budućnost, ali biću dugo ovde", rekao je Žervinjo britanskim novinarima.

Arsenal je trenutno je šesti u Premijer ligi sa 21 bodom zaostatka za vodećim Mančester Junajtedom, a u nedjelju igra protiv gradskog rivala Čelzija.

Bonus video: