Zvezda ide na pobjedu protiv Pari sen Žermena

Zvezda će sjutra dočekati Pari Sen Žermen na stadionu "Rajko Mitić" od 21.00 u posljednjem, šestom kolu grupe C
1 komentar(a)
Zvezda - Liverpul, Foto: Reuters
Zvezda - Liverpul, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.12.2018. 12:20h

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa uživati u predstojećoj utakmici grupe C Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, kao i da će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat.

"Ne treba puno pričati o PSŽ-u. Oni su prava ekipa, takmičarska, sa velikim zvijezdama. Ne plašimo se nikoga, imamo respekt prema njima, ali nadam se da nećemo imati respekt kao u prvoj. Mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe, treba da uživamo u meču. Borićemo se do posljednjeg atoma snage, a šta će nam to donijeti, uz božju pomoć, to ćemo vidjeti poslije utakmice", rekao je Milojević novinarima.

Zvezda će sjutra dočekati Pari Sen Žermen na stadionu "Rajko Mitić" od 21.00 u posljednjem, šestom kolu grupe C.

"Za ovakve utakmice se živi, ovo je nešto što novac ne može da kupi... Ako je trebalo da biramo s kojom utakmicom da zatvorimo ovu uspješnu 2018. godinu pred našim navijačima, PSŽ je jedna od ekipa koje bismo željeli da vidimo ovdje. PSŽ je ekipa pravljena da dođe do finala i uzme finale LŠ. Jesmo u teškoj grupi, ali to nam je sigurno omogućilo da dosta napredujemo", kazao je Milojević.

Zvezda u utakmicu ulazi sa šansom da se domogne Lige Evrope, a za to će joj biti potrebna pobjeda protiv najskupljeg tima na svetu, ali i poraz Liverpula od Napolija.

"Mi svaku utakmicu idemo da pobijedimo. Od igrača tražim da rade ono što i do sada, nema specijalne pripreme. Sjutra je sjajna i bitna utakmica za nas. Jedan od bitnih i velikih događaja. Imamo obavezu da damo sve od sebe, a što se tiče kalkulacija, neka bude kako bude, to ću i tako prihvatiti", rekao je Milojević.

El Fardu Ben rekao je da će sjutrašnji meč biti drugačiji od onog u Parizu kada je Zvezda izgubila sa 6:1.

"Sjutrašnji meč će biti izuzetno komplikovan i bitan, ali razlikovaće se od prvog meča. Imamo poštovanje prema njima, ali neće biti kao u Parizu. Daćemo maksimum, možda ćemo čak imati i priliku da idemo do pobjede. Borićemo se. Napredovali smo mnogo iz ovih utakmica Lige šampiona, svaki meč nam je donio nešto novo", rekao je Ben.

Bonus video: