"Bog je znao da njih dvoje ne mogu jedno bez drugog, morao je da ih uzme oboje"

"Bog je znao da njih dvije ne mogu jedno bez drugog. Morao je da ih uzme oboje. Dušo, čuvaj našu Điđi. Ja imam Nejti, Bibi i Koko... Počivajte u miru i zabavljajte se u raju dok se ponovo ne sretnemo jednog dana", kazala je Vanesa
16015 pregleda 0 komentar(a)
Majkl Džordan i Vanesa Brajant na ceremoniji, Foto: AP
Majkl Džordan i Vanesa Brajant na ceremoniji, Foto: AP
Ažurirano: 24.02.2020. 21:14h

Emocije, suze, poštovanje - ljubitelji košarke, legende tog sporta, zvijezde šou biznisa i porodica Kobija Brajanta oprostili su se posljednji put od Kobija i Đijane.

U Stejpls centru u Los Anđelesu održana je ceremonija nazvana "Proslava života" u čast tragično preminule košarkaške ikone i njegove 13-godišnje kćerke, koji su nastradali u padu helikoptera 26. januara.

Prvi put o njima je govorila supruga i majka Vanesa, čije su riječi odzvanjale u mukloj tišini dvorane, dok su prisutnima niz obraze tekle suze.

"Bog je znao da njih dvoje ne mogu jedno bez drugog. Morao je da ih uzme oboje. Dušo, čuvaj našu Điđi. Ja imam Nejti, Bibi i Koko... Počivajte u miru i zabavljajte se u raju dok se ponovo ne sretnemo jednog dana", kazala je Vanesa.

"Svaki dan mi nedostajete. Nikada neću vidjeti Đijanu kako odlazi u srednju školu, kako polaže vozački ispit, nikada joj neću reći kako divno izgleda na dan njenog vjenčanja. Ili, kako postaje najbolja košarkašica svih vremena....", izustila je Vanesa.

"Kobi je bio moje sve. On je znao da voli toliko da ja to ne mogu riječima da opišem. On bi uradio sve za mene. On je bio MVP svih očeva", rekla je Vanesa.

U dvorani su, između ostalih, bili Majkl Džordan, Medžik Džonson, Greg Popovič, Bil Rasel, Fil Džekson, Džejms Harden, Kavaj Lenard, Karim Abdul Džabar, Džej Zi, Kanje Vest, Snup Dog, Majkl Felps, Dženifer Lopes...

Bonus video: