Bunt u Barseloni: Mirotić i ekipa smjenjuju Pešića?

"Animozitet prema njemu raste. Njegovim metodama i vođenjem mečeva nisu nezadovoljni samo igrači koji su i prošle sezone bili u timu, već i novi momci", piše "Marka"
8636 pregleda 4 komentar(a)
Pešić sa igračima Barselone
Pešić sa igračima Barselone
Ažurirano: 05.11.2019. 08:52h

Košarkaši Barselone su lideri Evrolige (5-1), u ACB ligi imaju pet pobjeda i dva poraza (Real je prvi sa svih sedam, Saragosa ima 6-1), ali stanje u ekipi je loše, piše "Marka".

Navodno, svi igrači su nezadovoljni trenerom Svetislavom Pešićem i situacija u svlačionici je napeta, tvrdi list.

"Animozitet prema njemu raste. Njegovim metodama i vođenjem mečeva nisu nezadovoljni samo igrači koji su i prošle sezone bili u timu, već i novi momci", piše "Marka".

Oriola je, tako, nakon odličnog Mundobasketa potpuno u drugom planu, ima svega desetak minuta u prosjeku u oba takmičenja. Šmits ni toliko...

"Marka" tvrdi da se i na tajm-autima vidi da su igrači potpuno zbunjeni, da djeluju poput zbunjenih đaka, koji ne znaju o čemu trener priča. A i ne slušaju ga...

"To se posebno vidi na Mirotiću, koji komentariše sa saigračima dok Pešić priča. To Mirotić radi očigledno. I nije jedini", piše "Marka".

Pešić je, navodi list, već prestao da bude trener Barselone, to je samo formalno, ali mu čelnici kluba još vjeruju.

"Varnice postoje, ako se plamen rasplamsa, milionski projekat Barselone mogao bi da se pretvori u pepeo", navodi "Marka".

Barselona je ove sezone, nakon dovođenja zvučnih pojačanja (Mirotić, Abrines, Dejvis...) i mnogo uloženog novca, prvi favorit za osvajanje Evrolige...

Bonus video: