Obradović: Igrači me sabotiraju? U teškim trenucima shvatiš neke stvari o ljudima

"Ako želite da pitate igrače šta misle o meni, pitajte njih"
7557 pregleda 0 komentar(a)
Željko Obradović, Foto: Euroleague.net, Euroleague.net, Euroleague.net
Željko Obradović, Foto: Euroleague.net, Euroleague.net, Euroleague.net

Nastavlja se agonija Fenerbahčea - turski tim sinoć je ubjedljvo poražen na gostovanju Barseloni 89:60 i nastavio sa očajnim partijama u Evroligi.

Sa dvije pobjede i sedam poraza tim Željka Obradovića dijeli posljednje mjesto na tabeli sa Crvenom zvezdom i Zenitom. Početak sezone kakav niko nije mogao da zamisli...

"Ovo je tim bez karaktera, to je moj utisak sa klupe. Nije nam se dopalo kako smo odradili pripreme jer je većina igrača bila sa reprezentacijama, Lovernj i Veseli su na 20 odsto snage i to je veliki problem. Ali insistiram na drugim stvarima, povrede su izgovor koji ne volim i koji nije istinit. Prošle godine smo igrali bez velikih i pokazali karakter“, rekao je poslije meča trener Fenera Željko Obradović.

Obradović je u centru pažnje bio prošle nedjelje kada je održao buran tajm-aut na meču sa CSKA, na kojem je vikao na igrače. Novinare je zanimalo da li su igrači počeli namjerno da ga sabotiraju poslije tog tajm-auta.

“U teškim trenucima shvatiš neke stvari o ljudima. Ali dešavalo mi se i ovo i ranije. A glasinama nikad nijesam pridavao pažnju. Ni sada neću. Ako želite da pitate igrače šta misle o meni, pitajte njih. Ja uvijek pokušavam da pomognem svojim igračima. I dalje ću to da radim. Savjest mi je mirna. Nemam problem s tim i lopticu prebacujem kod njih u dvorište. Nek oni odgovore na vaše pitanje“, rekao je Obradović.

Fenerbahče u narednom kolu Evrolige igra (20:45) sjutra protiv Asvela.

Bonus video: