Zvanično: Golemac preuzeo Cedevitu Olimpiju

Umjesto Rimca dolazi Golemac, njegov veliki prijatelj i bivši pomoćnik iz vremena kad su zajedno vodili Cibonu do trijumfa u ABA ligi
1424 pregleda 0 komentar(a)
Golemac
Golemac

Hrvatski košarkaši stručnjak Jurica Golemac (42) novi je trener Cedevita Olimpije, naslijedivši tako Slavena Rimca koji je u ponedjeljak napustio kormilo ljubljanskog kluba.

Rimac je u ponedjeljak sporazumno raskinuo ugovor, a razlaz hrvatskog stručnjaka i slovenačkog ABA ligaša došao je dan nakon neočekivanog domaćeg poraza u 17. kolu ABA lige od Koper Primorske.

Umjesto Rimca dolazi Golemac, njegov veliki prijatelj i bivši pomoćnik iz vremena kad su zajedno vodili Cibonu do trijumfa u ABA ligi.

"Osjećaji su pomiješani. Kao bivši igrač kluba uvijek sam želio da postanem glavni trener Cedevita Olimpije. Sigurno da ovo nije idealno vrijeme za to. Neočekivano sam zamijenio Rimca. Ali potrebno je zasukati rukave i pokušati da se popravi trenutno stanje. Sigurno to možemo učiniti jer je ekipa dovoljno kvalitetna da igra puno bolje nego što je igrala do sada ", rekao je Golemac koji je sezonu počeo upravo na klupi kluba koji je srušio Rimca, a Koper je napustio u novembru.

Bonus video: