Prašović u Splendidu napada proboj u bokserski vrh

Dilan Prašović će 27. marta boksovati za pretendenta na WBO svjetsku titulu u kruzeru
1884 pregleda 1 komentar(a)
Dilan Prašović
Dilan Prašović
Ažurirano: 27.02.2020. 20:11h

Tradicionalni turnir "Splendid Grand Prix - Budva 2020", održaće se 27. marta u hotelu Splendid u Bečićima.

Organizator međuanrodnog gran-prije najavio je spektakularne borbe u boksu i kik - boksu, a u glavnoj borbi biće okršaj Dilana Prašovića i Edina Puhala iz Bosne i Hercegovine, u meču za pretendenta na svjetski tron u prestižnoj bokserskoj WBO verziji.

Na osnovu potvrde iz sjedišta WBO federacije, pobjednik ovog meča postaje prvi izazivač svjetskog šampiona u kruzer kategoriji.

Ovogodišnje izdanje gran-prija biće do sada i najskuplji, ali i rejtingom najveći bokserski projekat organizovan u Crnoj Gori.

Promoterska kuća "Kety Box Promotion" je preuzela finansiranje i organizaciju glavne borbe, dok je tehnička organizacija tradicionalno dobila pomoć od SO Budva, Turističke organizacije Budve i "Montenegro Stars Hotel Group".

U glavnoj uvodnoj borbi nastupiće najatraktivniji srpski profesionalni bokser Veljko Ražnatović, a prije njega puiblika će moći da uživa u turniručetvorice najboljih kik-boksera sa Balkana u kategoriji do 81 kilogram

Mečeve će za sav Balkan prenositi Arena Sport 1. Promocija ovog događaja održaće se u ponedeljak 2. marta u 13 časova u hotelu Splendid.

Bonus video: