Johanson: Potpuno sam prazan, još imamo velike šanse

Crna Gora je sredinom drugog poluvremena imala četiri gola prednosti, a onda ušla u "crnu rupu" - 15 minuta i 13 napada bez gola, konfuzija, greške
6877 pregleda 6 komentar(a)
Per Johanson
Per Johanson

Rukometašice Crne Gore poražene su od Španije 27:26 u posljednjem meču prve faze Svjetskog prvenstva, pa će u narednu rundu prenijeti dva boda.

Crna Gora je sredinom drugog poluvremena imala četiri gola prednosti, a onda ušla u "crnu rupu" - 15 minuta i 13 napada bez gola, konfuzija, greške...

U finišu je, za minut i 45 sekundi, od 23:26 došla do 26:26, ali je Barbosa u posljednjim trenucima donijela Španiji važnu pobjedu.

"Potpuno sam prezan. U većem dijelu meča smo kontrolisali sve, do jednog trenutka u drugom poluvremenu kada se nešto dogodilo - šta, u ovom trenutku teško da mogu da objasnim. Previše igračica nije našlo ritam, poklonili smo im mnogo i to nas je skupo koštalo. Ponosan sam na finiš, vratili smo se, ali je Barbosa pronašla sjajan šut, mada smo mogli i bolje da reagujemo. Puno je emocija, a prevladava tuga", kazao je selektor Per Johanson.

Prvi rival u drugoj fazi je Japan.

"Još imamo velike, velike šanse , a moj posao je da zadržim tim zajedno i da budemo spremni za prvu utakmicu u glavnoj rundi", kazao je Johanson.

Bonus video: