Đoković: Lijepo je vidjeti Raonića u četvrtfinalu

Srpski teniser je pobjedom nad Argentincem Dijegom Švarcmanom obezbijedio plasman u četvrtfinale, dok je Raonić bio bolji od Hrvata Marina Čilića
3722 pregleda 0 komentar(a)
Đoković, Foto: AP
Đoković, Foto: AP

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da ga u četvrtfinalu Australijan opena protiv Miloša Raonića očekuje težak duel, ali da mu je veoma drago što Kanađanina vidi u završnici Grend slema.

"Biće to sasvim drugačiji meč od meča sa Švarcmanom. On je jedan od najviših i najjačih momaka na turu, ima jedan od najboljih servisa. Moram biti spreman za 'projektile' koji će dolaziti s njegove strane mreže", rekao je Đoković, prenosi sajt Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP).

Srpski teniser je pobjedom nad Argentincem Dijegom Švarcmanom obezbijedio plasman u četvrtfinale, dok je Raonić bio bolji od Hrvata Marina Čilića.

Kao jedan od najvažnijih momenata u predstojećem meču Srbin je istakao svoj ritern.

"Igrao sam ovdje s njim i dobro se sjećam tih mečeva. Jedan od ključnih elemenata biće moj ritern i to koliko budem siguran u svojim servis gemovima", kazao je Đoković.

On je dodao i da se s Raonićem poznaje već nekoliko godina i izrazio zadovoljstvo njihovim susretom.

"Drago mi je što ga vidim zdravog i što opet igra na visokom nivou. Poznajem ga već duži niz godina i dobri smo prijatelji, govorimo istim jezikom. Lijepo je vidjeti ga u četvrtfinalu", završio je Đoković.

Bonus video: