Gojković: Zahtjevna grupa, ali nismo ni očekivali da će biti lako

"Sve utakmice će biti zahtjevne, moraćemo dobro da se pripremimo. Nije se ni mogla očekivati laka grupa, a i da je bila onda bi kasnije imali teško ukrštanje", rekao je selektor "ajkula"
1187 pregleda 2 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Filip Roganović
Vladimir Gojković, Foto: Filip Roganović

Selektor vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković je upozorio da "ajkule" ne čeka lak posao u grupi na Evropskom prvenstvu.

Rivali naše selekcije u grupi A su Hrvatska, Slovačka i Mađarska.

Naši vaterpolisti će na startu EP igrati protiv Slovačke, a najbolja ekipa iz grupe ide direktno u četvrfinale. Drugoplasirana i trećeplasirana razigravaju za plasman među osam najboljih.

"Grupa je teška. Hrvatska je jaka selekcija i prvi favorit grupe. Njemačka je igrala odlično na Evropskom prvenstvu, dok je Slovačka bila dobra u kvalifikacijama. Sve utakmice će biti zahtjevne, moraćemo dobro da se pripremimo. Nije se ni mogla očekivati laka grupa, a i da je bila onda bi kasnije imali teško ukrštanje. Znamo šta nas očekuje. Prvo se nadam da će svi igrači biti zdravi kada počnu pripreme, a onda ćemo pokušati da napravimo što bolji rezultat", rekao je Gojković za zvanični sajt Vaterpolo i plivačkog saveza.

Bonus video: