Lazović: Biće napad bolji kada počne Svjetsko prvenstvo

"Nije nas išlo. Praktično nam ništa nije uspijevalo, ali dođe takav dan. Bolje što se to dogodilo sada", istakao je golman "ajkula"
1267 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Lazović, Foto: Filip Roganović
Dejan Lazović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.07.2019. 16:23h

Crnogorski vaterpolisti se nisu proslavili u posljednjem meču pred Svjetsko prvenstvo koje u Južnoj Koreji počinje u noći između 15. i 27. jula.

"Ajkule" su poražene u finalu turnira u Kini, bolje su bile Sjedinjene Američke Države 8:4, a posebno brine napad.

Jer, izabranici Vladimira Gojkovića, koji su na prethodna tri meča na turniru postigli ukupno 45 golova, posljednji pogodak u duelu sa "jenkijima" dali su minut i 19 sekundi prije kraja druge četvrtine (za 4:4).

"Bio je ovo dobar turnir za nas, kada se sve sagleda. I dalje smo u pripremnom periodu i ispravićemo neke slabosti. Uradili smo sve što smo zamislili i siguran sam da ćemo biti pravi na Svjetskom prvenstvu", kaže golman Dejan Lazović.

Ne brine ga loš učinak pred golom protivnika u posljednjoj probi pred SP, nakon što je Crna Gora pobjeđivala Kanadu (14:8), SAD (14:13) i Kinu (17:5).

"Nije nas išlo. Praktično nam ništa nije uspijevalo, ali dođe takav dan. Bolje što se to dogodilo sada", istakao je Lazović.

Crna Gora će u grupi na SP igrati protiv Srbije (u noći između 14. i 15. jula), Grčke (17. jula) i Južne Koreje (19. jul).

Bonus video: