Veličanstven doček vaterpolista - Ivović: Najbolji navijači na svijetu

"Mislio sam da se doček nakon Malage ne može ponoviti, ali smo večeras dokazali da Crna Gora kada je vaterpolo u pitanju ima najbolje navijače", poručio je Aleksandar Ivović, junak duela za bronzu
62154 pregleda 954 komentar(a)
Vatromet iznad Podgorice, Foto: BORIS PEJOVIC
Vatromet iznad Podgorice, Foto: BORIS PEJOVIC
Ažurirano: 27.01.2020. 20:44h

Repriza nakon 11 i po godina u glavnom gradu Crne Gore - vaterpolisti su te 2008. iz Malage donijeli zlato, sada su dočekani kao šampioni nakon što su juče osvojili bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Nešto nakon 18 sati naši vaterpolisti su se pojavii na trgu - pjesma je bila sve jača, dočekala ih je i bakljada.

"Hvala na dočeku, još jednom, Podgorica ima posebnu emociju prema vaterpolu. Čak i kada smo gubili", rekao je selektor Vladimir Gojković.

"Nije bilo lako nakon što smo gubili četiri razlike u duelu sa Hrvatskom. Čestitam igračima, ovo je njihov uspjeh", rekao je Gojković.

"Hvala Savezu što je vjerovao u ovaj projekat, ali sada ne smijemo da poletimo kao što smo možda nekada znali nakon uspjeha. Još je dosta posla pred nama, imamo kvalifikacije za Olimpijske igre", istakao je Gojković.

"Mislio sam da se doček nakon Malage ne može ponoviti, ali smo večeras dokazali da Crna Gora kada je vaterpolo u pitanju ima najbolje navijače", poručio je Aleksandar Ivović, junak duela za bronzu na EP.

"Ovo je medalja za navijače i za Crnu Goru", kazao je golman Dejan Lazović.

"Mladi saigrači su nam dali dodatnu energiju", poruka je Draška Brguljana.

"Kad je bilo najteže, proradio je crnogorski inat i ponos naših vaterpolista", rekao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Crnogorska ekspedicija je bila i na prijemu kod premijera Duška Markovića u Vili Gorica.

Bonus video: