Budva: Komunalni policajac vozio pijan pa dobio 30 dana zatvora - Vijesti.me
IMAO 2.53 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Budva: Komunalni policajac vozio pijan pa dobio 30 dana zatvora

Patrola saobraćajne policije u okviru akcije “Alkohol”, koju intezivno sprovodi proteklih dana, oko 16.40 časova zaustavila automobil kojim je upravljao M.M.

Vožnja u pijanom stanju (Ilustracija)
Vožnja u pijanom stanju (Ilustracija) (Foto: Shutterstock)

Budvanska policija uhapsila je juče M.M. (36) iz Budve, zaposlenog u komunalnoj policiji, koji je sa 2.53 promila alkohola u krvi vozio automobil. 

Patrola saobraćajne policije u okviru akcije “Alkohol”, koju intezivno sprovodi proteklih dana, oko 16.40 časova zaustavila automobil kojim je upravljao M.M.

Sudija Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović saslušao je jutros M.M i odredio mu kaznu zatvora od 30 dana. 

“Obavještavam vas da sam jutros u 9 časova, donio odluku kojom je M.M (1983) iz Budve zbog upravljanja vozilom u saobraćaju po dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,53 promila kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 30 dana, te zabranom upravljanja putničkim motornim vozilima "B" kategorije u trajanju od 60 dana.  Izrečena kazna je odmjerena iz razloga što se radi o licu koje je prvi put evidentirano  u prekršajnoj evidenciji, dok je otežavajuća okolnost što je isti službeno lice, koje mora imati veći stepen spoznaje o zabranjenosti radnji koje predstavljaju povredu javnog poretka, a koje su utvrđene zakonom ili drugim propisom i za koji je propisana sankcija”, saopštio je za "Vijesti" Đukanović koji je i portparol Suda za prekršaje.

Podsjećamo sudija Đukanović prekjuče je odredio pritvor od 45 dana Budvaninu M. T koga je takođe uhapsila budvanska policija je je vozio u alkoholisanom stanju.


Vidi sve komentare