Knežević: I Gvozdenović primio pare, osam miliona u CG unio Hajdarov

"Najviše od tog novca otišlo je lično Milu Đukanoviću i DPS-u, sve je to radio u dogovoru sa ministrom Hajdarovim. Sve investicije koje su stizale je kontrolisao Milo Đukanović, a menadžeri su mu bili Brano Gvozdenović, Predrag Nenezić i Petar Ivanović", tvrdi Knežević
29682 pregleda 105 komentar(a)
Knežević, Foto: Srdan Kosović
Knežević, Foto: Srdan Kosović
Ažurirano: 09.11.2019. 20:10h

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je danas da nijesu tačni navodi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da je u Crnu Goru iz Azerbejdžana unio osam miliona eura, piše Borba.

“Taj novac, za koji mene tereti SDT je u Crnu Goru unio azerbejdžanski ministar Kamaladin Hajdarov i to je aranžman koji je on dogovarao direktno sa Milom Đukanovićem", kazao je Knežević za Borbu.

On je dodao da je Branimir Gvozdenović bio umiješan u cijelu operaciju i da je i on primio pare od tih osam miliona.

"Najviše od tog novca otišlo je lično Milu Đukanoviću i DPS-u, sve je to radio u dogovoru sa ministrom Hajdarovim. Sve investicije koje su stizale je kontrolisao Milo Đukanović, a menadžeri su mu bili Brano Gvozdenović, Predrag Nenezić i Petar Ivanović", tvrdi Knežević.

Dodaje da on nije kriminalac, kako ga predstavlja SDT, a hajka na njega je krenula, kako kaže, kad je počeo da proziva mafijašku hobotnicu.

Bonus video: