Knežević: Sa otvaranjem Đukanovićevog kastodi računa rješava se afera Telekom, referendum...

To je saopštio predsjednik Atlas grupe i biznismen čije izručenje traži crnogorsko tužilaštvo Duško Knežević u novom obraćanju uživo na društvenoj mreži Instagram
23624 pregleda 22 komentar(a)
Knežević, Foto: Screenshot
Knežević, Foto: Screenshot

Onog trenutka kad se otvori kastodi račun Mila Đukanovića on tada neće moći da bude predsjednik Crne Gore.

To je saopštio predsjednik Atlas grupe i biznismen čije izručenje traži crnogorsko tužilaštvo Duško Knežević u novom obraćanju uživo na društvenoj mreži Instagram.

"Sa kastodi računom otvara se rješenje afere Telekom, finansiranje privatnih dilova Mila Đukanovića, referenduma. Sve će biti jasno", poručio je Knežević.

Glavni specijalni tužilac, Milivoje Katnić prije dva dana, na konferenciji Mreže za afirmaciju nevladinog sektora, kazao je da se Specijalno tužilaštvo bavilo prijavama protiv Đukanovića, ali da nijesu pronašli osnove sumnje za neko krivično djelo.

"Samo u zadnjoj godini podnešeno je više krivičnih prijava, možda pet, sedam, 10 ali najmanje toliko. Specijalno tužilaštvo u svim prijavama je odlučivalo i nikada nije došlo čak ni do osnova sumnje da je građanin Milo Đukanović u bilo kojoj ulozi, počinio neko krivično djelo. Specijalno tužilaštvo, kao jedini nadležni organ, preduzimalo je radnje i sprovodilo sve postupke, koje postoje do stepena osnove sumnje, i nije pronašlo osnove sumnje za neko krivično djelo. I to je činjenica. Mi smo jedini ovlašćeni da to radimo u skladu sa zakonom, a mi smo to preduzeli. To su rezultati, koje vi ne respektujete i ovdje ste organizovali neko parasuđenje i paradokazivanje. Ja ne želim u tome da učestvujem", kazao je tada Katnić.

Bonus video: