Podgorica: Uhapšene dvije osobe, oduzeti heroin, kokain i marihuana

Mojašević je uhapšen nakon što su kod njega pronašli 45 pakovanja heroina ukupne težine oko 17,5 grama, a Prelević nakon što su od njega oduzeli dva medicinska šprica u kojima se nalazio heroin
8842 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.05.2020. 17:03h

Podgoričani Nikola Mojašević (36) i Aleksandar Prelević (46) uhapšeni su zbog ulične prodaje droge, a Božidar Rovčanin (32), Petar Ćetković (22), Marko Vukčević (28) i Bojan Mlađenović (24) prekršajno će odgovarati zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

To su saopštili iz Uprave policije, objašnjavajući da su od 30. aprila do 4. maja, radeći na suzbijanju ulične prodaje droge, u Podgorici uhapsili dvije osobe i uz krivične prijave privelI ih nadležnim tužiocima.

Mojašević je uhapšen nakon što su kod njega pronašli 45 pakovanja heroina ukupne težine oko 17,5 grama, a Prelević nakon što su od njega oduzeli dva medicinska šprica u kojima se nalazio heroin.

Od Rovčanina, Ćetkovića, Vukčevića i Mlađenovića oduzeta su dva pakovanja kokaina, jedno pakovanje heroina i dva pakovanja marihuane.

"Protiv ova četiri lica biće podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", saopšteno je iz UP.

Bonus video: