Policajac: Čuo sam poslanike DF-a da viču sram vas bilo, stidite se

Policajac koji je tog dana radio na obezbeđenju Skupštine je dodao da nije čuo ni da su Knežević i Škrelja upućivali jedan drugom bilo kakve riječi ili psovke tom prilikom, ali da je za svaki slučaj stao između njih i otpratio Škrelju do kancelarije
8061 pregleda 5 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović

Čuo sam poslanike DF-a da viču sram vas bilo, stidite se i vidio sam da Milan Knežević prilazi Luiđi Škrelji, kada sam stao između njih, iako ništa nije ukazivalo da će ga napasti.

Tako je policajac Miroslav Stešević objašnjavao šta je čuo i vidio u holu Skupštine u februaru 2017. godine, nakon skidanja imuniteta Andriji Mandiću i Kneževiću.

Poslanicima DF Marini Jočić, Kneževiću, Milutinu Đukanoviću i Branku Raduloviću sudi se za nasilničko ponašanje u Skupštini.

Policajac koji je tog dana radio na obezbeđenju Skupštine je dodao da nije čuo ni da su Knežević i Škrelja upućivali jedan drugom bilo kakve riječi ili psovke tom prilikom, ali da je za svaki slučaj stao između njih i otpratio Škrelju do kancelarije.

Za 12. jul zakazano je davanje završnih riječi u postupku.

Prema optužnom predlogu, poslanici DF-a su 15. februara 2017. godine vrijeđali i nasrtali na poslanike Demokratske partije socijalista (DPS) Miodraga Vukovića, Aleksandru Vuković, Miodraga Boba Radunovića i Škrelju.

Bonus video: