Policija traga za napadačima: Prebijen mladić kod Delte

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za njim bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama
119186 pregleda 505 komentar(a)
Tuča Delta, Foto: Printscreen, Printscreen
Tuča Delta, Foto: Printscreen, Printscreen
Ažurirano: 27.01.2020. 21:17h

Više za sada nepoznatih muškaraca napalo je dvadesetogodišnjaka u naselju City kvart, saopšteno je Vijestima iz Uprave policije.

"Oštećenog smo zatekli na mjestu gdje je bio incident, i trenutno se radi na slučaju", rečeno je iz UP.

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za njim bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je dvadesetogodišnjak lakše povrijeđen, ali nijesu saopštili njegov identitet niti kako je došlo do incidenta.

Policija je istovremeno na drugoj lokaciji - u Donjoj Gorici spriječila pokušaj kamenovanja navijača vaterpolo reprezentacije, koji su se vraćali na Cetinje i u Centar bezbjednosti zbog toga privela jednog mlađeg muškarca.

Prema nezvaničnim informacijama do incidenta je došlo i na Zabjelu, gdje je više lica pokušalo da kamenuje kolonu vozila, u čemu je spriječeno efikasnom reakcijom policije. Dio lica se udaljio sa lica mjesta, dok je pet osoba dovedeno na informativne razgovore u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica.

Bonus video: