Procesuiran Nikšićanin zbog grafita neprimjerene sadržine

Centru bezbjednosti Nikšić je, 16. avgusta, prijavljeno od Episkopa Crnogorske pravoslavne crkve da je tokom noći nepoznato lice na Ljetnjikovcu kralja Nikole sprejem crne boje iscrtalo grafite neprimjerene sadržine i ispisalo imena
7255 pregleda 3 komentar(a)
Nikšić: Ilustracija, Foto: Shutterstock
Nikšić: Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je podnijela zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Branka Pejovića (28) iz Nikšića zbog toga što je na Ljetnjikovcu kralja Nikole iscrtao grafite neprimjerene sadržine.

On je, kako je saopšteno, priveden nadležnom sudiji za prekršaje na dalju nadležnost.

Centru bezbjednosti Nikšić je, 16. avgusta, prijavljeno od Episkopa Crnogorske pravoslavne crkve da je tokom noći nepoznato lice na Ljetnjikovcu kralja Nikole sprejem crne boje iscrtalo grafite neprimjerene sadržine i ispisalo imena.

Na lice mjesta su odmah izašli policijski službenici koji su izvršili uviđaj i preduzeli sve aktivnosti u cilju identifikovanja lica koje je grafite ispisalo.

"O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji se izjasnio da u radnjama, tada nepoznatog lica, nema elemenata bića krivičnog djela", kaže se u saopštenju.

Policija u Nikšiću je preduzela intenzivne aktivnosti koje su, kako se navodi, rezultirale identifikovanjem i procesuiranjem lica.

Bonus video: