Uhapšen Podgoričanin: Policija pronašla i oduzela oružje i druge predmete

"Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica sprovodeći aktivnosti na sprečavanju izvršenja teških krivičnih djela i aktivnosti na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu, pretresom pronašli i oduzeli oružje i druge nedozvoljene predmete
11798 pregleda 0 komentar(a)
Pronađeno oružje, Foto: Uprava policije
Pronađeno oružje, Foto: Uprava policije

Podgoričanin Ž.T. (49) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica sprovodeći aktivnosti na sprečavanju izvršenja teških krivičnih djela i aktivnosti na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu, pretresom pronašli i oduzeli oružje i druge nedozvoljene predmete. Policija je lišila slobode Ž.T. (49) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Podgorička policija je, postupajući po nalogu nadležnog sudije, izvršila pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi Ž.T. kada su pronašli i oduzeli pištolj u ilegalnom posjedu marke „Crvena Zastava“, 10 komada municije, 250 metara detonirajućeg štapina i tijelo ručne bombe bez osigurača i inicijalnog punjenja", saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni je priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu.

Bonus video: