Uredništvo TVCG: Snimak objavili onako kako smo ga dobili

Snimak su, ističu, objavili bez ikakvog propratnog komentara i sugestije i "bez ikakve namjere da se stvori pogrešna slika o događaju u Delti"
5657 pregleda 16 komentar(a)
Sa snimka iz Delte, Foto: Screenshot
Sa snimka iz Delte, Foto: Screenshot

Televizija Crne Gore je snimak događaja u Delti objavila onako kako ga je i dobila, bez ikakvih dodatnih intervencija, što je lako provjerljivo i za šta postoji više od 20 svjedoka, saopštilo je uredništvo TVCG.

"Portal Vijesti večeras je objavio kompletan snimak sa nadzorne kamere u tržnom centru Delta. Sa te kamere nedavno je objavljen snimak i na Javnom servisu, bez dijela u kojem je Mladen Mijatović napravio fizički kontakt sa novinarom Dana Vladimirom Otaševićem. Televizija Crne Gore i ovog puta ističe da je snimak objavila onako kako ga je i dobila, bez ikakvih dodatnih intervencija, što je lako provjerljivo i za šta postoji više od 20 svjedoka", navodi se u reagovanju uredništva TVCG.

Snimak su, ističu, objavili bez ikakvog propratnog komentara i sugestije i "bez ikakve namjere da se stvori pogrešna slika o događaju u Delti".

"Ponavljamo takođe, da smo postupili sa dužnom pažnjom i da u okviru racionalne sumnje nijesmo imali razloga da vjerujemo kako snimak nije kompletan. Takođe podsjećamo da smo istovremeno objavili i reagovanje Otaševića, u kojem se, između ostalog, navodi da postoji i snimak sa druge kamere, koji smo takođe blogovremeno objavili. Zato smatramo tendencioznim pokušaj određenih krugova da tu situaciju iskoriste za kontinuirane napade na Javni servis", stoji u reagovanju.

Bonus video: