Ambasada Njemačke uputila zahvalnicu Vladi Crne Gore

"U ovim teškim trenucima važno je zajedništvo, i impresioniram sam pozitivnim primjerom crnogorskih građana, koji pokazuju društvenu odgovornost, koheziju i čojstvo", navodi se u zahvalnici Roberta Vebera
14433 pregleda 3 komentar(a)
Veber, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Veber, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Ažurirano: 21.03.2020. 19:53h

Ambasador Njemačke u Crnoj Gori Robert Veber kazao je da je impresioniran pozitivnim primjerom crnogorskih građana koji, kako je naveo, u teškim trenucima pokazuju društvenu odgovornost, koheziju i čojstvo.

Veber je danas uputio pismo crnogorskom premijeru Dušku Markoviću u kojem je zahvalio njemu, Vladi i operativnom štabu ministarstava vanjskih poslova i saobraćaja i pomorstva na, kako je kazao, odličnoj i profesionalnoj saradnji.

On je, kako je saopšteno iz njemačke Ambasade, rekao da su Njemačka i Crna Gora zajedničkim snagama sprovele prvu akciju povratka njemačkih i crnogorskih državljana u njihove matične zemlje.

“U ovim teškim trenucima važno je zajedništvo i impresioniran sam pozitivnim primjerom crnogorskih građana, koji pokazuju društvenu odgovornost, koheziju i čojstvo. Na ovom lijepom primjeru vidimo kako teška vremena bude najplemenitije osobine u nama”, kazao je Veber.

Bonus video: