Članovi "Jet Seta" i osnovci iz Bloka uredili zelenu površinu ispred škola

0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2016. 15:04h

Članovi Plesnog kluba "Jet Set" organizovali su akciju čišćenja i uređenja zelene površine isred Plesnog centra i Osnovne škole "Štampar Makarije", a u akciji su im pomogli učenici 9E i 9F razreda te škole - Andrej Šuškavčević, Mitar Luka Ćetković, Ivan Bajčeta, Petar Radulovć, Alen Mustagrudić i Slobodan Prelević.

Osnovci iz Bloka 5 su, kako navode iz Plesne škole, u akciji ostali do kraja i zavrijedili pohvale uprave "Jet Seta".

"Sekretarka sam u plesnoj školi, ali povod, ovaj put, nema veze sa plesom. Ima veze sa lijepom samoinicijativom učenika 9 razreda OŠ "Štampar Makarije". Ima veze sa tim da ovakvu djecu treba pohvaliti. JAVNO. Ima veze sa tim da je lakše živjeti sa saznanjem da ovakva djeca žive među nama u današnje vrijeme. Tiho. Nenametljivo. Izgube se, uglavnom, u moru drčne i nevaspitane djece koja pokupe većinu pažnje. Nisu to ovaj put prvaci u sportu, nisu ni osvajači neke medalje na takmičenju, nisu izumili ništa... Ali na putu su da postanu dobri ljudi, za primjer drugima", navodi se u dopisu "Vijestima", koji potpisuje sekretarka PK "Jet Set" Ksenija Nerac.

Nerac u pismu navodi da su osnovci, kada su vidjeli da je u toku akcija, pitali zašto to rade.

"Objasnila sam im kako želimo da prostor kuda svakodnevno svi prolazimo bude što ljepši i ljeti prijatniji. I priključili su se bez razmišljanja. Junački. Da nam svima bude ljepše. Svaka čast roditeljima na vaspitanju. Svaka čast ovim mladim ljudima na djelu", navodi Nerac.

Galerija

Bonus video: