DF: Bogdanoviću je stalo samo da mu niko ne kritikuje režim

"Bogdanović se naprečac sjetio da mu “Pink” i “Hepi” zadaju duševne boli. Svim tim svojim političkim lupinzima, zakašnjelim i jednostranim stavom ministar kulture se legitimisao kao najobičniji branilac lika i djela velikog Vođe, i na djelu pokazao da ne zaslužuje mjesto ministra"
1324 pregleda 5 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Demokratski front
Demokratski front, Foto: Demokratski front

Radi očuvanja sopstvene fotelje ministru kulture Aleksandru Bogdanoviću je stalo samo da mu niko ne kritikuje režim, i tu se završava sva njegova odbrana cijele Crne Gore, ocijenjeno je iz Demokratskog fronta.

Iz te političke grupacije reagovali su na Bogdanovićev poziv Agenciju za elektronske medije da preduzme mjere iz svoje nadležnosti zbog "višemjesečne negativne kampanje koju protiv Crne Gore posredstvom kablovskih operatera sprovode televizije Pink i Happy".

"Demokratski front je u obavezi da reaguje na patetične vapaje ministra kulture, Aleksandra Bogdanovića, povodom zaokreta u programima TV “Pink” i “Hepi”, iako se i danas kao i mnogi građani Crne Gore pitamo po kojem ključu je to za ministra kulture izabran baš on, bez i jedne prave reference i ugleda priznatog kulturnog poslenika", navodi se u saopštenju.

Iz DF-a su pitali Bogdanoviću da li on misli na "onaj isti "Pink", koji je bezočnim pljuvanjem već godinama servisirao sve narudžbe DPS-a, i zagađivao medijsku scenu naše zemlje obrušavajući se na DF i njegove lidere najprljavijim kvalifikacijama, podmetačinama i montažama?"

"Da li ste svih ovih godina stanovali u Crnoj Gori ili na Rtu dobre nade? I jeste li gledali monstruozne montaže iste te dvije TV-kuće u cilju satanizovanja lidera DF-a, i cjelokupne koalicije, koja isto predstavlja građane Crne Gore? I to značajan broj, koje ste svojim ćutanjem pokušali degradirati kao građane drugog reda. Zašto ne rekoste bar jednom, bar jednu paušalnu riječ upozorenja ovim TV-stanicama da su prevršile sve mjere, nego zadovoljno ćutaste do dana današnjeg kao faraon u piramidi vlasti? Pa vam sve to nije bio, kako sad kažete, šovinističko-huškački govor, ali ovo sada jeste. Radi očuvanja sopstvene fotelje, Bogdanoviću je stalo samo da mu niko ne kritikuje režim, i tu se završava sva njegova odbrana cijele Crne Gore. Na ovaj način je kao obični aparatčik stavio i fotelju ministra kulture na uslugu vlasti".

Iz DF-a su poručili da će ta politička grupacija "znati da zastupa istinske nacionalne interese i vrijednosti Crne Gore".

"Ali u njih ne ubraja dvolične i duple aršine aparatčika Bogdanovića, koji se naprečac sjetio da mu “Pink” i “Hepi” zadaju duševne boli. Svim tim svojim političkim lupinzima, zakašnjelim i jednostranim stavom ministar kulture se legitimisao kao najobičniji branilac lika i djela velikog Vođe, i na djelu pokazao da ne zaslužuje mjesto ministra. Zato bi valjalo da Bogdanović smanji svoj doživljaj patnje, a oštar zaokret i prestrojavanje “Pinka” i TV “Hepi”, koje su svih ovih godina servisirale upravo želje i narudžbe režima i DPS-a, blateći DF, prepusti na procjenu šefu režima.I, na kraju, da je Bogdanović bar dio svog ispoljenog žara usmjerio na rasvjetljavanje uloge svog tasta u privatizovanju Crne Gore, kojeg upravo mrska mu Srbija i danas bratski čuva u svom okrilju, tast bi sad već na miru pisao memoare u svojoj Crnoj Gori, u svom ZIKS-u u Spužu, veličajući lik i djelo svog šefa, koji ga je i žrtvovao zarad sopstvenih interesa", zaključuje se u saopštenju DF-a.

Bonus video: