Joković: Božić nas uvijek podsjeća koliko su jedinstvene i neprolazne vrijednosti zajedništva, međusobnog uvažavanja, mira, razumijevanja i poštovanja

Vjerni narod čiji su duh i tradicija nesalomivi, pokazuje nikad veće jedinstvo i slogu u odbrani svojih svetinja. A sve na hrišćanski, dostojanstven i miran način", navodi se u čestitci Jokovića.
448 pregleda 0 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u svoje lično ime, kao i u ime Socijalističke narodne partije, blage dane, Badnji dan i Božić njegovom Visokopreosveštenstvu, arhiepiskopu cetinjskom, mitropolitu crnogorsko-primorskom, zetsko-brdskom i skenderijskom i egzarhu sveštenog trona pećkog, gospodinu Amfilohiju, preosvećenom episkopu budimljansko-nikšićkom, gospodinu Joanikiju, sveštenstvu Mitropolije crnogorsko-primorske i svim pravoslavnim vjernicima.

"Najradosniji hrišćanski praznik Božić nas uvijek podsjeća koliko su jedinstvene i neprolazne vrijednosti zajedništva, međusobnog uvažavanja, mira, razumijevanja i poštovanja. Zato su ovi blagi dani najradosniji i najsrećniji", navodi se u čestitci Jokovića.

"Svakodnevnim radom i brigom za svoje bližnje, doprinosimo razvoju cjelokupnog društva, jer uz sadašnjost moramo stvarati i bolju budućnost za sve nas. Zato u ovim danima radosti pokazujemo solidarnost prema svima, poklanjamo pažnju onima koji je zaslužuju i želimo da sreća i radost budu u svim srcima. Pred nama su brojni izazovi i moramo biti spremni na sve. Vjerni narod čiji su duh i tradicija nesalomivi, pokazuje nikad veće jedinstvo i slogu u odbrani svojih svetinja. A sve na hrišćanski, dostojanstven i miran način", navodi se u čestitci Jokovića.

Uz želju da predstojeće blage dane provedemo svi u zdravlju, miru i radosti, okruženi ljubavlju i pažnjom, upućujem vam najljepše želje za ove dane radosti naše. HRISTOS SE RODI – VAISTINU SE RODI!“, zaključeno je u čestitci predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.

Bonus video: